Spela roulette till sjöss

Brukar du spela roulette men i slutändan aldrig vinna? Saknar du en strategi när du spelar? Vill du lära dig ett knep för att vinna mer? Här är berättelsen om hur jag lärde mig en strategi första gången jag spelade roulette och som resulterade i att jag gick därifrån med en dubbelt så tjock sedelbunt än vad jag börjat med.

Nu ska jag berätta hur det hela gick till. Jag hade bokat en biljett tillsammans med några kompisar på Finlandsfärjan. Jag såg att några människor hade samlats runt ett roulettebord. Jag tror att de var tre eller fyra som spelade. Jag kände till spelet en del sedan tidigare och visste hur reglerna fungerade, men hade aldrig spelat själv. Jag hade suttit i baren med en drink när jag till slut bestämde mig för att prova på att spela. Med 500 kronor kvar efter stunden i baren tänkte jag att 200 kronor kunde jag väl tillåtas att spela för.

Efter stunden i baren tänkte jag att 200 kronor kunde jag väl tillåtas att spela för.

De som spelade vi bordet satsade endast på svart, röd eller udda och jämt, och spelade nästan aldrig på enskilda nummer vilket gjorde mig förvånad. Eftersom jag var ny för spelet satsade jag på exakt samma sätt som de och slängde in 50 kronor på rött. Hjulet började snurra och stannade till min glädje på rött så jag gjorde samma satsning ytterligare en gång. Denna gång hamnade kulan på ett svart nummer, men jag fortsatte ändå och gjorde samma insats en tredje gång.

Efter en timmes spelande tog jag en paus i baren för att lugna ner mig. Bartendern kom in med min drink och när jag betalade såg jag att jag hade förlorat över 100 kronor på rouletten. Detta grämde mig en del och när jag satt där och tänkte slog sig en man ner bredvid mig och beställde en öl. Detta var en av de spelare som samtidigt som mig hade stått framme vid roulettbordet. Fastän han förmodligen redan visste svaret frågade han mig hur rouletten hade gått och jag svarade att det inte gått något vidare. Vänligt men bestämt sa han att du måste satsa annorlunda varje gång du förlorar. Jag blev nyfiken och bad honom att berätta hur man hellre skulle spela.

Vi satt nog en halvtimme och diskuterade och jag ställde frågor ända tills både hand öl och min drink var slut. Medan han gick iväg åt okänt håll gick jag tillbaka till det mystiska roulettbordet igen. Med min nyligen förvärvade kunskap var jag full av förväntan. Den här gången skulle jag inte gå med förlust.

Efter en andra timmes spelande hade jag vunnit över 1000 kronor.

Jag valde att spela på svart. Efter första rundan landade kulan på svart. Vinst till mig. Jag körde på svart igen och väntade på att hjulet skulle stanna en andra gång. Det blev till min förtret rött. Men med darrande händer tillämpade jag strategin som jag nyss lärt mig, och efter en andra timmes spelande hade jag vunnit över 1000 kronor.

Detta system för roulette som jag lärde mig finns att läsa om på en sida som jag hittade på webben och som du hittar här.